Еврокрос Асистанс България съществува от 2007г. Ние разполагаме с екип от 15 отговорни и квалифицирани служители, оказващи асистанс на български, руски, английски, немски и други модерни езици.

Около 300 служители осигуряват асистанс услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ние оказваме съдействие на всички, които ползват продуктите на нашите клиенти – застрахователни и лизингови компании. Винаги сме на разположение, когато някой има нужда от медицинска помощ в България или при пътуване в чужбина, при техническа повреди на превозни средства, автомобилни катастрофи, завеждане на щети и предоставяне на информация. Освен нашият централен главен офис в Лайдън, Холандия, ние разполагаме с офиси в Прага, София, Истанбул и Парамарибо, Суринам. Ние сме част от “Аструм Асистанс Алианс” – сдружение на водещите асистанс центрове в Европа. Еврокрос е собственост на “Ахмеа холдинг Н.В.” и осигурява асистанс услуги за всички компании с търговска марка “Ахмеа”.

Нашите клиенти и партньори
Ние осигуряваме услуги на широк кръг от клиенти: застрахователни и лизингови компании, здравни заведения и институции и много други. Те оперират в най-различни професионални сфери, но всички те имат нещо общо помежду си – стремежът за максимално добро обслужване на всеки клиент. При всеки спешен случай, всеки клиент ще получи от нас възможно най-добрия асистанс.

Нашите партньори се простират по целия свят. Благодарение на взаимната ни коректност и отдадеността ни към нашата работа, ние успяваме да постигнем общите ни  високи цели. В международния асистанс съвместната работа е от огромно значение за качеството на нашите услуги, а ние си партнираме с най-добрите.

Нашата мисия
Екип от професионалисти дежури 24 часа в денонощието и е винаги на разположение при възникване на събитие, независимо дали на територията на Република България или в чужбина. В момент на необходимост, тогава когато професионализмът има значение, ние предлагаме най-доброто съдействие. Това е нашето призвание и ние сме отдадени на клиенти си, независимо от обстоятелствата.